28 Januari 2011

Rambutku Cantik

Posted by Fatihah at 1/28/2011 04:24:00 PTG 2 comments Links to this post
Ok semalam Fatihah borak2 dgn Mr.MY.. Topik nya pasal hajat Fatihah yang nak mewarnakan rambut..


Tapi Suami Fatihah tak izinkan Fatihah.. mewarnakan rambut.. Walaupun Fatihah dah pujuk.. Suami Fatihah tetap juga tak izinkan.. Fatihah cakap Fatihah pakai tudung so tak ada org nampak selain dia... Fatihah siap sebut nama perwarna rambut yang halal lagi.. Tapi jawapan suami Fatihah tetap sama.. "SIX BOLEH".

Ok sebagai isteri Fatihah kena ikut apa kata suami... Fatihah faham.. walaupun niat Fatihah nak mewarnakan rambut untuk suami tersyang tak kesampaian... tapi Fatihah tetap berpeluang try warna rambut kegemaran Fatihah.. walaupun hanya pinjam rambut org... hihihihi jadilah..


Ok ni rambut shakira.. Cantikkn style rambut ni... Warna rambut ni pun cantikkn.

Warna rambut Denise Richards ni paling Fatihah suka... Cantikkn warna rambut ni... ok Last sekali rambut ni....

.

.

.

.

.

.


 Rambut Lady Gaga.. hahaha tak mungkin buat rambut macam ni.. pengsan suami tengok hahahaha....


Ok ini Entry angan-angan mat jenin jer... hahahaha

26 Januari 2011

Anak2ku Comel Layan You Tube.

Posted by Fatihah at 1/26/2011 01:54:00 PTG 2 comments Links to this post
Tengoklah anak2ku yang syok layan You Tube... Macam2 klip yang mereka tengok.. Seronak plak tengok aksi anak2ku ni.. Comel sangattt..

Mula2  Amyra & Mikail layan Nursery song... ABC

Kemudian layan 1 2 3

Ni aksi mikail yang suka sangat tengok bola... asal benda bulat dah boleh di tendang.. Semua mikail anggap bola..

Pastu layan Upin Ipin.. tengoklah aksi 2 beradik yang manja ni... comel kan..

Ok kemudian Hannah pun bangun tido dan join sekali kakak & Abang nya layan lagu "single ladies" Alvin & chipmunks.

Tengok sampai tercabut cover keypad tu ditarik Hannah.. hihihih

Layan wonder girls.. tengoklah aksi seorang kakak yang penyanyang menjaga adiknya...

Sebenarnya Amyra terpaksa memangku Hannah supaya tak kacau keypad laptop... hihihhi

Inilah Buat Hati Pengarang Jantung Mama & Papa..

17 Januari 2011

Suamiku Demam

Posted by Fatihah at 1/17/2011 02:03:00 PTG 0 comments Links to this post

Sudah 2 hari Mr.MYku batuk2 & demam... waktu hujung minggu kali ni di habiskan Mr.MYku dengan rehat & tidur sahaja... aku ok jer.. walaupun biasanya hujung minggu kami akan bermain2 tepi pantai bersama anak2 kami yang comel2... Anak2 nampak sangat boring di rumah tapi nak buat macam mana papa mereka demam.. Kesian Mr.MY.. 


Aku perasaan semasa suamiku demam ni... Selera makan Mr.MY agak kurang... aku masak apa2 yang Mr.MY suka makan tapi Mr.MY still tak makan.. Sakit tekak katanya...

Tapi bab yang paling aku rasa best ialah.. Bila Mr.MY cakap " ma mun lauk tuk engkah dalam peti asi x basi nak?? esok kmk makan" hihihihihi Aku tahu Mr.MY nak jaga hati dah perasaan aku yang letih & bertungkus lumus memasak untuk kami sekeluarga.. 


Tapi Aku tak kisah pun kalau Mr.MY tak makan makanan yang aku masak... Sebab Mr.MY kan demam.. Soooo Aku faham... 


Buat sayangku Mr.MY cepat2 sembuh & rajin2 makan ubat & minum air banyak2.. k sayang




16 Januari 2011

Contest Senyum Si Cilik

Posted by Fatihah at 1/16/2011 12:15:00 PTG 1 comments Links to this post

Kali ni Fatihah nak join Contest dari Mama Housewife
Nak Join??? KLIK SINI


 Nama : NACQRISMA HANNAH
Tarikh Lahir : 14 April 2010 ( 9 Bulan )

SEMOGA BERJAYA SAYANGKU..


P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

14 Januari 2011

Contest The Sexiest Baby

Posted by Fatihah at 1/14/2011 04:13:00 PTG 2 comments Links to this post

Ok kali ni Fatihah nak join Contest The Sexsiest Baby plak... Marilah kita join ramai2...

Muhamad Nacqris Mikail
19 april 2009
SEMOGA BERJAYA SAYANGKU

P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

08 Januari 2011

Happy Baby Contest

Posted by Fatihah at 1/08/2011 12:55:00 PTG 1 comments Links to this post

Ok Kali ni Fatihah nak join HAPPY BABY CONTEST plak..
Marilah join sekali..


Kategori A 
 
Nama Anak : Nacqrisma Hannah
Nama Ibu : Nur Fatihah Chuan
Tarikh Lahir Anak : 14 April 2010


TAG (min 1 org)
UmiSofie

Semoga berjaya Anakku 



P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

07 Januari 2011

Contest "Si Comel Bergaya"

Posted by Fatihah at 1/07/2011 12:28:00 PTG 1 comments Links to this post
Nak join contest ni?
KLIK SINI.... 
Mari kita join ramai2..


NAMA >> Muhamad Nacqris Mikail
UMUR>> 1Tahun 8 Bulan



Good Luck Anakku Sayang

P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

06 Januari 2011

Amyra Tercalon Untuk Contest Anak-anakku Comel Bergaya

Posted by Fatihah at 1/06/2011 11:08:00 PG 4 comments Links to this post
Alhamdulillah kali ini Amyra tercalon plak untuk Contest Anak-Anakku Comel bergaya.. Terima kasih kerana sudi memilih Amyra.. Walaupun cuma tersenarai untuk yang brpontensi menang.. Fatihah dah suka dan gembira... Mana tahu rezeki boleh menang...Tq penganjur..



Untuk melihat senarai perserta yang terpilih.. Sila KLIK SINI


Ini lah gambar Amyra yang mungkin berpontensi untuk menang di antara 95 perserta yang comel2.. 


P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

Hadiah Contest Prince & Princess Sweety

Posted by Fatihah at 1/06/2011 10:28:00 PG 0 comments Links to this post
Ini entry tertangguh.. Fatihah nak minta maaf kepada penaja Contest kerana lambat buat entry pasal hadiah ni..


Actually Fatihah dapat hadiah ni sehari sebelum Fatihah balik kampung.. Jadi tak sempat lah nak buat entry khas tentang hadiah ni.. lagipun line internet kat kampung sekejap ada sekejap tak ada...


Ok.. ini hadiah yang Amyra dapat... bertambahlah keksi CD Fatihah.. walaupun Amyra tak pakai Pampers lagi.. tapi adik2 Amyrayang akan pakai.. TQ..


P/S: Mari Join NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL
 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez