12 November 2011

Here Without You.. Rindu!!

Posted by Fatihah at 11/12/2011 08:50:00 PTG 3 comments Links to this post
Assalamualaikum semua.

Rindu.. Yer sangat rindu pada "SOMEONE"... Someone yang sangat Fatihah sayangi & cintai... SIAPA???? Hihihii... Siapa lagi kalau bukan Suami Fatihah lah.. Papa kepada anak2 kami Amyra,Mikail & Hannah..


Suami Fatihah pergi outstation untuk 1 minggu.. lama kan... ke kejap jerr??? Actually Fatihah tak biasa berjauhan dengan suami.. kerana kami selalu bersama2 kemana saja kami pergi.. Boleh dikatakan tiap2 jam Suami atau Fatihah sendiri akan call...Walaupun berjauhan tapi suami tetap dekat di hati dan sentiasa berada dalam fikiran Fatihah.... I MISS HIM ALREADY....

Mama doakan semoga Papa sentiasa selamat dalam menjalankan segala tugas yang halal & selamat sampai kerumah dalam lindungi Allah S.W.T.. Amin Amin Amin... ** Doa seorang Isteri yang sangat merindui si suami :) ***


       

08 November 2011

Karenaku Cinta Kau.

Posted by Fatihah at 11/08/2011 01:37:00 PTG 0 comments Links to this post
Assalamualaikum semua.


Suka sangat lagu ni....


Nak dedicated lagu ni khas untuk suamiku sayang I Love You Sayangku



 Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Reff:
Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Back to Reff:

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Kau tahu ku juga ingin denganmu
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau



       

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez