23 Januari 2010

Setelah Berputus Asa..

Posted by Fatihah at 1/23/2010 11:01:00 PTG
Nak type ape yerr...?????

Ok.. nak tahu apa yg membuatkan Fatihah berputus asa????

Nilah cara2 guna blogspot ni.. Fatihah dah register blogspot ni tahun lepas..
Tp disebabkan Fatihah ni memang tak tahu nak berBlog.. Fatihah terus abaikan..

Inilah akibat nyer.. Ada hati nak berBlog tapi.. satu apa ttg blog pun tak tahu..

Akhir ni macam rajin plak nak blajar buat blog.. yerlah member2 kat RH hampir semua ada blog tersendiri.. Tambahan plak..
dalam RH memang ada ajar cara2 buat blog ni..

Pastu member2 kat RH tak kedekut ilmu..masing2 nak kongsi ilmu.. tq kawan2..

Actually Husband Fatihah memang xpert sangat ttg cara2 membuat Blog ni... Husband siap ada buat bisnes untuk siapa2 yang berminat nak buat blog sendiri,perniagaan,iklan & byk lagi..

Bukan Fatihah tak nak blajar dari Husband .. tapi Fatihah nak cuba blajar sendiri.. dari A-Z cara2 membuat blog.. susah kan???

Kalu nak suruh Husband buat.. kejap jer dah siap.. tinggal Fatihah type post je.. senang kan?? pasti semua org boleh buat.. yer lah.. benda dah sedia ada.. macam rumah yang dah siap untuk di diami.. tak perlu nak ukur n panggil tukang lagi.. easy kan..

Neway nak ucap thanks kat member RH yang banyak bagi tunjuk ajar.. n untuk kelly.. Tq

p/s: Blog ni masih baru.. so masih banyak yang kurang..


2 comments:

KELLY910 on 24 Januari, 2010 16:35 berkata...

salam tihah..(boleh kelly panggil macam ni?? :))

welcome to bloggers world dear..
kelly suka template.. cantik..
happy blogging!!!

Nur Fatihah Chuan on 24 Januari, 2010 16:43 berkata...

Salam Kelly.. tak kisahlah nak panggil apa kelly..

Fatihah ok jer..

Tq kelly sebab byk ajar fatihah pakai blogspot ni..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez