28 Januari 2010

Around The Corner.

Posted by Fatihah at 1/28/2010 01:03:00 PTG
Tinggal kira-kira 76 hari je lagi.. anakku yang Ke-3..
InsyaAllah akan lahir dengan selamat nyer (doa-doakan yer)di dunia ini..

Untuk akan yang ke-3 ni.. Fatihah memang tak buat famili Planing..
Saje je nak nak "speed"..
Nak byk anaklah tu... hihihihi..
Kesian Mikail.. Umur setahun dah ada adik..

Kadang-kadang kalau tengok muka Mikail.. pilu plak rasa hati..
Yelah.. tak dapat nak manja lama2.. macam kakak mikail dulu..
Amyra .. umur 3 tahun baru dapat adik.. sebab tu sampai sekarang manja sangat..

Husband cakap tak apa.. yang penting.. kita sebagai ibubapa..
Mesti pandai memberi kasih sayang yang sama rata.. jangan ada pilih kasih..
Kena adil..

Lepas besalin anak yang ke-3 ni.. rasa nyer nak berehat lama..
Tunggu anak2 dah besar sikit.. baru tambah lagi..hihihi..
"papa sabar yer.." Tapi kalau ada rezeki..
Fatihah tak kisah.. Memanglah kalau di ingat2 pengalaman besalin ni..
Terlalu perit & terasa azab nyer.. tapi itu semua pengalaman yang tersangat
AMAZING..Yang diberikan ALLAH..

Untuk anak yang ke-3 ni pengalaman yang AMAZING ni..
Fatihah
akan kongsikan dengan suami Fatihah..Suami Fatihah akan menemani
Fatihah
dalam wad bersalin..
Kami awal2 lagi dah booking tempat untuk ikut ceramah.."Father Friendly"..
Kalau tak ikut ceramah.. suami tak dapat ikut masuk wad bersalin..
Nasib baik booking awal.. jadi masih ada kekosongan..

Nampak nyer suami Fatihah akan mendapat pengalaman baru..
melihat betapa AMAZING nyer.. seorang isteri melahirkan harta dunia dan akhirat.. Mesti asben bedebar-debar lebih dari Fatihah.... pengalaman pertama melihat isteri bersalin..

Macam nilah perkembangan baby dalam kandungan Fatihah sekarang..
29 Minggu 1 Hari..


P/s: Gambar ni Fatihah dapat dari Pregnancy Progress.. Fatihah copy & paste jer..

14 comments:

KELLY910 on 28 Januari, 2010 14:41 berkata...

salam fatihah..
semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat ye.. kelly pun nak sangat preggy lagi.. ingat bulan 6 ni nak start planning.. he..he..he.. kalau boleh nak dapat baby girl pulak.. coz dua org hero ni dah buat ku pening kepala... ekeke..

Nur Fatihah Chuan on 28 Januari, 2010 15:11 berkata...

Salam kelly..
Tq Kelly.. Fatihah pun doakn semoga plan kelly berjaya n semoga dapat baby girl.. lagipun anak2 kelly dah besar..

Armyrule on 29 Januari, 2010 11:03 berkata...

semoga puan selamat bersalin nanti...anak itu rezeki...

Fatihah on 29 Januari, 2010 13:27 berkata...

Tq Armyrule.. anak memang rezeki & harta dunia & akhirat..

saSha a.K.a MumYalya on 29 Januari, 2010 16:31 berkata...

semoga u and baby sihat dan selamat melahirkan..yg paling best hubby da nak cop tempat follow masuk LR..ehehe

Mus on 29 Januari, 2010 18:46 berkata...

papa yang berdebar!!!

Fatihah on 30 Januari, 2010 13:19 berkata...

saSha a.K.a MumYalya- TQ.. Memang best kalau suami nak ikut masuk LR

Fatihah on 30 Januari, 2010 13:20 berkata...

MUS - papa sabar..

miSs Farhana on 30 Januari, 2010 14:46 berkata...

smoga smua nya slmat.. =)

Fatihah on 30 Januari, 2010 14:54 berkata...

miSs Farhana - amin.. amin.. TQ

ummuabdullahsyaakir on 31 Januari, 2010 03:45 berkata...

SALAM PERKENALAN YEA ^_^

Fatihah dah nak bersalin yea?Moga selamt semuanya.tak sngka dh baby 3rd..alhmdulillah rezeki utk anak2 ada je,kn?

A N A K - A N A K K U on 02 Februari, 2010 10:27 berkata...

heheehhe tahniah, dan semoga semuanyer berjalan dgn baik dan keduanyer selamat....

Fatihah on 03 Februari, 2010 00:14 berkata...

@ummuabdullahsyaakir,
salam perkenalan..
ya..dah dekat nak bersalin bulan 4 nanti
alhamdulillah.. murah rezeki

Fatihah on 03 Februari, 2010 00:14 berkata...

@ A N A K - A N A K K U,
Terima kasih

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez