25 April 2010

Cerita Anak - Anakku & Kelahiran Baby Baru.

Posted by Fatihah at 4/25/2010 10:10:00 PG
Pada 14 APRIL 2010.. Tepat pukul 1.00 petang Fatihah telah selamat melahirkan seorang puteri comel seberat 3.2KG.. Pengalaman bersalin kali ini agak menarik dari pengalaman bersalin anak pertama & kedua.. kerana kali ni suami Fatihah ada di sisi Fatihah untuk bersama Fatihah & buat pertama kali nya melihat kelahiran baby kami.. Walaupun pada mula nya suami Fatihah agak takut tapi.. perasaan takut bertukar menjadi excited apabila mendengar tangisan baby kami buat pertama kali nya..

NACQRISMA HANNAH

Pada 19 April 2010.. Genap Setahun umur anakku yang kedua. Jarak mikail dan adik nya memang tak sampai setahun.. bezanya cuma 5hari. Nasib baik tak sama tahun.. Kesian juga melihat mikail yang masih nak bermanja2 tapi dah ada adik...

MUHAMAD NACQRIS MIKAIL


Sebenarnya Fatihah & suami memang tak buat family planing untuk kelahiran anak yang ke3..Sebab tu jarak Mikail & Hannah rapat.. kami memang sengaja kerana anak kami yang pertama Amyra sampai sekarang tak pandai bergaul dengan budak2 lain.. Amyra di rumah saja.. Fatihah & suami lah kawan Amyra.. Apabila mendengar budak2 lain bermain di luar.. Amyra hanya mampu melihat dari tingkap saja.. kesian kan.. Sampaikan kadang2 Fatihah nak menangis melihat Amyra yang kesunyian tak ada kawan...tak apalah anakku Amyra.. Sekarang Amyra dah ada 2 orang adik.. dah ada kawan..

NACQRISMA MIA AMYRA.


P/S: Sekarang Fatihah tengah berpantang... ; )



9 comments:

aenareal on 25 April, 2010 21:04 berkata...

tahniah tuk Fatihah sekeluarga..

saSha a.K.a MumYalya on 25 April, 2010 23:46 berkata...

tahniah fatihah..alhamdulillah..semua selamat..
semoga hannah menjadi anak yg taat nanti..
selamat berpantang dear :)

ainazliena on 26 April, 2010 00:35 berkata...

tahniah fatihah sekeluarga..pantang bebaik yerkk..jgn nakal2..

Naimatul Hafizah Nor Rodin on 26 April, 2010 12:38 berkata...

tahniah....
selamat berpantang, ye fatihah.
semoga mikhail menjadi anak soleh. happy besday!

Fatihah on 27 April, 2010 21:07 berkata...

aenareal - TQ

Fatihah on 27 April, 2010 21:15 berkata...

saSha a.K.a MumYalya - Alhamdulilah.. Amin.. Tq sasha

Fatihah on 27 April, 2010 21:17 berkata...

ainazliena - Tq.. yer..fatihah akan berpantang baik2 & tak nakal2.. hihihi

Fatihah on 27 April, 2010 21:20 berkata...

Naimatul Hafizah Nor Rodin - Tq.. Amin semoga mikail menjadi anak yg soleh.

yana berkata...

q jg ada

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez