03 Februari 2010

Suamiku & Outstation.

Posted by Fatihah at 2/03/2010 08:51:00 PG



Dalam post kali ni.. Saje je
Fatihah nak bercerita tentang SUAMI..
( sebenarnya dah tak de idea nak buat cite apa..hihihih)..

Suami
Fatihah memang selalu g Outstation..
Dalam seminggu kalau tak g

Outstation memang tak sah..
kadang-kadang sampai 2-3 hari baru balik..


Memanglah
Fatihah boring & kadang- kadang tu ada gak
Fatihah marah2 suami...
Bukan
Fatihah tak faham kerjaya suami
tapi sekarang
Fatihah tengah sarat mengandung..
(kesian kan..huhuhu) walaupun Fatihah pandai memandu sendiri..
Fatihah tetap nak suami yang temankan kemana2
Fatihah
pergi.. (manjalah plak..hihihi).. yelah untuk
keselamatan.. Kadang2 tu tempat yang suami Fatihah pergi
tak ada line telefon.. kan ke susah tu kalau ada kecemasan..
Nak harapkan famili..
kami ni tinggal berjauhan dengan famili..
kami di SABAH & famili d SARAWAK..


Kerjaya suami
Fatihah ni memang perlu banyak pergi outstation..
yelah berkhidmat dengan masyarakat luar bandar & wilayah..
Kadang2 pergi ke pendalaman.. kadang2 pergi ke pulau..

dahlah jalan raya yang d lalui untuk ke satu-satu
destinasi amat mencabar.. lebih-lebih

lagi kalau pergi ke pulau..
OMG pakai boat lagi tu..
Fatihah amat takut kalau memikirkan
keselamatan suami.. Macam-macam boleh jadi...
(" YA ALLAH minta dijauhkan perkara yang
tak bagus ni...Lindungilah Suami Fatihah" )

Opsss.. terlebih sudah.. tengok
Fatihah ni memang suka
berfikiran negative.. pembawakan mengandung kot..
semua nya terlalu sensitif,emosional & apa2lah.. hihihi..


Gambar kat bawah ni
Fatihah curi dari BLOG suami Fatihah..
hihihi.. tengoklah.. pulau & jalan raya yang terpaksa
suami
Fatihah lalui..






p/s:Gambar sikit jer.. kalau nak tengok banyak lagi
singgah lah
BLOG suami Fatihah..

6 comments:

isma on 03 Februari, 2010 15:04 berkata...

moga2 suami fatihah di lindungi selalu..:D

KELLY910 on 03 Februari, 2010 20:10 berkata...

salam fatihah..
hubby kelly dulu masa bekerja dgn orang pun selalu out station.. tapi lepas hubby berbisnes sendiri ni.. dah kurang le out station nya.. tapi risau juga kalau time preggy hubby takde kan..;(

saSha a.K.a MumYalya on 03 Februari, 2010 23:11 berkata...

fatihah..
sabar ye..sentiasa doa yg baik2 tuk hubby u..dab juga keselamatan u dan anak2..termasuk yg dlm kandungan tu.
btw,i da masuk blog hubby u..dia byk mention ttg u and ank2 kan..so sweet..i suka..semoga sentiasa bahagia :-)

Fatihah on 03 Februari, 2010 23:14 berkata...

isma- Amin amin.. TQ isma.

Fatihah on 03 Februari, 2010 23:23 berkata...

Kelly910- Salam Kelly..Bestlah suami kelly dah ada bisnes sendiri.. suami Fatihah pun berniat nak buat bisnes sendiri.. tapi blum ada modal lagi.. Sekarang ni suami Fatihah bisnes online jer.. ye kelly memang risau sangat2 kalau suami tak de time2 preggy macam ni.. tawakal jer lah kelly..

Fatihah on 03 Februari, 2010 23:26 berkata...

saSha a.K.a MumYalya- Amin amin.. Tq sasha..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez