28 Oktober 2010

~ 7 Hari Percuma~

Posted by Fatihah at 10/28/2010 12:07:00 PTG
Tadi aku mesej ngan lakiku kei FB nyuruh nya top up online telepon aku..

Sengaja aku x blur no reload.. Dah pakey.. hahaha






Pas aku dapat no reload ya.. aku terus top up... kira terus mok call anak2 lah..
Tapi blum sempat aku mok tekan dail.. alu ada sigek sms masuk... jadi aku nanga kat Hp sms ya dari CELCOM.. Lama2 tuk mun tanga ja Celcom yang hantar sms mesti terus delete & x di baca.. Tadi tiba2 aku tertarik ngan perkataan PERCUMA.. jadi aku baca sampey abis sms ya...

"WOW! Nikmati PERCUMA 7 hari Pggln ke 8pax dr SKRG hgga hari ke7@11.59malam..... bla bla bla bla..."

TQ
Aku rasa pelik.. Hari tok bukan Birthday aku.. birthday aku dah limpas.. pehal beri call free 7 hari.. Mesti tok taktik Celcom kei nyuruh reload banyak2.. "nang jak.. minggu tok aku banyak kali dah reload.. jadi ya kira bonoslah konon.. sak kitai selalu reload g... hahahaha"

Aku tek alu lah try call lakiku.. pas aku call aku pun kredit tetap sama... Apa g aku sepagi2 tok aku berhabisan call Anak2ku di Kuching, Mummy & Daddy ku di sarikei, Apak ku (datuk) di Roban & Aunty ku di Miri.. kakya cek g kredit.. hahahahah Kredit saya masih macam tadi... hihihi..

Ya jak tek... saja jak mok kamboh... hahahaha


P/S : Aku maok.. Percuma 7 Hari percutian...BOLEH??? hahahaha..



2 comments:

ummufatihah on 28 Oktober, 2010 13:32 berkata...

Salam Fatihah:

Best nya.. Mauk juak... :)....

Fatihah on 28 Oktober, 2010 14:45 berkata...

Salam ummu

Hahaha... nang best.. reload jak kitak selalu.. mesti nya ada beri bonos... ya nama nya TRICK dak CELCOM... takut nya pun pengguna lari...

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez