25 Oktober 2010

No More Long & Mini Dress

Posted by Fatihah at 10/25/2010 10:20:00 PG
Ok.. Aku ada beberapa igek koleksi long & mini dress.. Tapi sayangnya.. Lakiku
x berapa suka nanga aku makey long & mini dress.. Kenak??? sebab lakiku jenis orang
yang sangat simple.. nya lebih suka mun aku jalan ngan nya makey T-shirt atau blouse..

Antara koleksi long dress aku

Pernah sekali aku jalan ngan lakiku makey dress.. lakiku madah.. " X best na jalan ngan mama..
papa simple  jak.. tapi mama buka main bergaya g.. papa g rasa x best org nanga mama"

Mertua aku pun pernah nalo aku.. " oo myra (anakku d tunggah nya) tangga kitak mama kitak..
kacak ada jak.. kedak org arab.. makey baju gaon hitam & tudung lip lap lip lap.. kacak ooo"
Lakiku senyum jak.. tp aku cukup paham.. jadi aku pun masuk bilit n eksen mada.. "panas da jak
makey dress tok.. mok tukar baju lain lok" hihihi..

Antara koleksi mini dress aku.

Start ri ya aku pun cuba ikut rentak lakiku.. aku pun dah x makey dress g.. kecuali kadang2 jak
mun kamek 2 jalan malam & di rumah.. Aku tauk maksud sebenar lakiku.. nya x maok aku
berhias tangga org.. nya maok aku berhias untuk nya jak.. Rugi kata nya... hihihi

Aku mun lakiku dah sekali negur mcm ya.. malas aku mok molah g.. takut ku.. walaupun niat
aku makey ya kei tangga nya.. tapi nya still suka aku yang simple.. hihihihi..


Aku mok jadi Isteri yg taat pada kata2 suamiku.. heheheheeh
 
*** Aku makey long n mini dress ya.. bukan macam ya jak.. SEKSI..
       tapi makey inner & cardigan...  seluar wak.. hihihii..***
      saja ja mok madah..

4 comments:

ummufatihah on 25 Oktober, 2010 12:26 berkata...

Salam Fatihah:

Lucu juak kisah kitak tuk... Tapi cara mentua kitak sound nang best... Menantu nya pun best juak.. :)...
Yalah, dalam berpakaian sik kesah pakei apa jak.. Janji menutup aurat dan suami suka. Kita tuk, mun suami dah suka, sikda lain gik yang paling best lam dunia.. nak oo... :)

Fatihah on 25 Oktober, 2010 12:54 berkata...

Salam..

Mertua kamek suka nanga kamek berfesyen..Kadang2 nya g kamboh2 madah ngan kamek kat cney2 keday ada baju kacak2...

Cuma laki mek yg x berapa suka.. sebab dolok kamek pernah cerita ngan nya kamek kenak ikot.. Takut nya kali.. kmk pun jerak..

Ya lah.. kinek tok mun keluar jalan2 kamek pakey T-shirt & blouse jak.. senang & simple.. yang penting laki suka..

Mus on 25 Oktober, 2010 13:28 berkata...

Patut kmk seduk minum air tek.. ada urang jual ketupat padu hal..

Fatihah on 25 Oktober, 2010 13:44 berkata...

hihihi...... sorry pa.. love you..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez