30 Mac 2010

~ Award Lagi~

Posted by Fatihah at 3/30/2010 09:07:00 PG





1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:

Nak ucap Terima kasih kat Eyta@hotmama
kerana sudi bagi Fatihah Award yang cantik ni..
Fatihah amat menghargai.. TQ


2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:



3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:



4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:

OK sapa2 yang bergelar mama tu.. Ambillah award ni.. Fatihah tak tahu nak tag sapa.. kerana ramai hotmama yang kat luar tu dah ambil award ni..


5 comments:

Wanita Itu on 30 Mac, 2010 09:35 berkata...

cutenya award ni :)

Anje a.k.a Mama_Aqish on 30 Mac, 2010 09:35 berkata...

tomei nyer dua2 orang tu...

Fatihah on 30 Mac, 2010 09:57 berkata...

Wanita Itu- sila lah ambil Award yang cute itu.

Fatihah on 30 Mac, 2010 10:00 berkata...

Anje a.k.a Mama_Aqish - TQ.. mama aqish.. ambil lah award tu..

Lady of Leisure on 30 Mac, 2010 22:01 berkata...

wah sekarang musim mengetag kan hehe

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez