20 Mac 2010

~beautiful blogger award~

Posted by Fatihah at 3/20/2010 10:17:00 PG
Fatihah dapat award ni dari sasha aka mummyalya & umiesofie aka fiza.. Fatihah berbangga & happy dapat Award ni kerana :

1. Ini award pertama yang Fatihah dapat setelah tak sampai setahun dalam alam blog ini..
memang best sangat2.. terasa kehadiran diri Fatihah dalam alam blog ni di hargai.. terima kasih kawanku.. sasha aka mummyalya & umiesofie aka fiza..

2. Lately memang Fatihah malas updates blog fatihah.. jadi terima kasih kerana memberi kerjarumah untuk Fatihah updates blog yang terbengkalai seketika ini.

Jadi inilah syarat untuk menerima award ini:

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.

7 things about me ('',)

1. Tersangat sayangkan anak2 & sangat2 menyintai suamiku.
2. Isteri kepada MUSTAFFA
YASIN & Mama kepada AMYRA & MIKAIL.
3. Sorang ibu muda berusia 24tahun.. Anak dah nak masuk 3.
4.
Addicted tentang kecantikan..
5. Tak sabar menunggu kelahiran anak yg ke3.
6. Pandai memandu tapi malas.. lebih suka mengharapkan suami.
7. Sensitif.. suka menangis & merajuk & bising dengan anak2.. hihihi

Now I'm passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs:

1. Kelly
2.
Eyta (hotmama)
3. Lana
4. Mamamiera
5.Ieda Al-Habsyi
6. Bareessence
7. Fisa Othman
8. Rama2unggu
9. Lady Of Leisure
10.White Rose
11. Qaseh Um Masyitah
12. sugar2 kapas strawberry
13. Honey Helena
14. Myra
15. Idaz

Nama kat atas ni Fatihah campurkan.. ada follower & ada blog yang baru Fatihah jenjalan.. Kalau sudi ambik yer.. then paslah kat 15 blog yang korang suke atau follower. TERIMA KASIH..




3 comments:

saSha a.K.a MumYalya on 21 Mac, 2010 00:58 berkata...

dear..thanks sebab sudi collect award ni.. :)

Fatihah on 21 Mac, 2010 17:02 berkata...

saSha a.K.a MumYalya - Thanks gak sebab sudi bagi award..

ummu on 16 Mei, 2010 06:02 berkata...

salam Sis Fatiha,
tahniah ya.Awards sebagai tanda sahabat ingati sahabatnya yang lain.lebih bermakna apabila kita yang menerima award sudi mengambilnya.
,salam perkenalan.maaf baru kini dapat singgah di sini.

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez