25 Mac 2010

~Hadiah Dari PRETTY ZAZA~

Posted by Fatihah at 3/25/2010 09:15:00 PG



Ini Entry khas untuk PRETTY ZAZA..

Hari tu Fatihah ada join

Pretty Zaza Baby Face Contest.

Dan anak Fatihah mendapat Hadiah saguhati...

Hadiah baru sampai semalam.


Terima Kasih Pretty Zaza


Inilah Hadiah nya..

Disebabkan Mikail masih kecil & belum pandai menulis..
Fatihah bagi hadiah ni kat anak Fatihah yang sulung Amyra..
Amyra amat gembira sekali..

Terima Kasih ZAZA...

6 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin on 25 Mac, 2010 09:37 berkata...

wah dapat hadiah dari zaza....best2...

Fatihah on 25 Mac, 2010 09:57 berkata...

Memang Best.. Fatihah amat menghargai hadiah dari zaza tu..

Anje a.k.a Mama_Aqish on 25 Mac, 2010 10:49 berkata...

wah bestnyer dapat hadiah...tunggu hadiah dari kiter plak k

Fatihah on 25 Mac, 2010 11:12 berkata...

Anje a.k.a Mama_Aqish - Hadiah dari Mama_Aqish.. memang tak sabar2 tunggu.. nak suruh Mikail jadi model untuk entry khas hadiah dari mama_aqish.

zaza on 25 Mac, 2010 12:14 berkata...

hehhe
tak pandai tulis lg ye..?

tapi, kita mmg dh budget nk bg hadiah tu la !
Tak sempat nak fikir.. byk sgt kena beli.. heheh

kakak gun pun ok la kak..

Tq join ye.. ada rezeki lbh.. kita buah contest lg..

insyaallah

Fatihah on 25 Mac, 2010 13:45 berkata...

zaza - yer.. baru 11 bulan zaza.. Amyra memang happy sangat dapat hadiah tu.. semalaman dia menulis...

Kalau ada contest lagi memang Fatihah nak join..

Neway Terima Kasih Zaza kerana sudi bagi hadiah.. Fatihah amat menghargai nya..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez