01 Disember 2010

Anakku Juara Princess Sweety

Posted by Fatihah at 12/01/2010 10:34:00 PG
Tepuk tangan lok... Hihihihi......... Anak sulung ku Juara Contest Prince & Princess Sweety..... Tahniah Sayangku Amyra... 

Sik nyangka juak menang sebab masa aku join contest tuk.. beberapa jam g mok tamat.. Alhamdulillah Rezeki Anak... Mula aku ingat anakku dapat tempat Ke-3 sebab gambar nya last sekali.. Aku ngan Mr.MY nang dah Happy... Tapi masa kamek duak baca balit & encari emel penganjur... Rupa2nya Amyra adalah Juara... Aku x tauk mok madah apa g.. sebab aku dah terlalu happy masa ingat Amyra dapat No-3.... Blur dah aku masa ya... No-3 ke Juara anakku tok...????? Alhamdulillah Anakku adalah JUARA... TQ
 
Juara Princess Sweety
Tok lah gambar last minit yang aku hantar untuk contest... Siap ada botol susu g background belakang...  Sila Abaikan.. hihihi

Sekali g tahniah Anakku Amyra & TQ kepada pihak Penganjur...

6 comments:

wan nurul hezrina abd halim on 01 Disember, 2010 12:36 berkata...

tahniah n jemput join contest mummy

Fatihah on 01 Disember, 2010 15:43 berkata...

Tq.. Ok nanti fatihah join

BeauTiFuLGirL on 01 Disember, 2010 16:13 berkata...

sbg juri beautiful bkenan kat dia sbb...dia punya gaya mcm princess masa kini...walaupun ada botol susu..itu xdiambil kira...yg penting gaya beb! apa pun tahniah k?

Fatihah on 01 Disember, 2010 20:34 berkata...

Tq Beautiful Girl kerana sudi memilih anak Fatihah sebagai juara.. TQ

Mus on 01 Disember, 2010 20:42 berkata...

tahniah amyra!!
papa sayang amyra!

Fatihah on 02 Disember, 2010 07:07 berkata...

Tq papa...

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez