15 Disember 2010

Perbezaan Pendapat Aku & Suami.

Posted by Fatihah at 12/15/2010 04:36:00 PTG
Ok.. Jangan salah Faham dengan tajuk di atas k.. Kami tak gaduh k.. kami masih dalam "MOOD HONEYMOON".. Anak2 masih d kampung dan kami masih berdua2an di rumah.. macam pengantin baru plak... Wasehhh... hahahahaha

Actually minggu depan kami dah nak balik kampung ambil anak2.. tambahan plak kami balik untuk celebrate Christmas bersama keluarga Fatihah.. yup.. Fatihah kawen campur Mr.MY (melayu) & Fatihah (Iban).

Ok melelat plak.. berbalik kepada topik di atas.. Memandang kan kami balik kampung ni terus nak Celebrate Christmas.. Jadi Fatihah pun nak shopping baju untuk anak2... Hmm Cerita bab Baju untuk Christmas ni lah... yang kami agak berbeza pendapat... Untuk anak lelaki kami.. kami sudah membelikan dia baju.. Baca & tengok baju yang kami beli untuk Mikail di blog Mr.MY ini k.

Ok baju Mikail dah lepas.. Sekarang ni baju untuk anak dara kami yang comel... Actually Fatihah mahu anak dara kami bergaya macam princess.. Tapi Mr.MY plak mahu anak dara kami simple sahaja... Fatihah suka tengok anak2 Fatihah bila sesi Photoshoot bersama papa mereka... yup Mr.MY memang suka tangkap gambar.. boleh tengok blog dia.. Macam2 gambar ada..

Aduh.. kelain lagi... OK Fatihah mahu beli baju seakan2 di bawah ni untuk Amyra & Hannah..


Gown ni agak simple tapi menarik.. Fatihah pernah tengok gown macam ni kat tempat Fatihah beli baju Mikail.



Fatihah mahu Hannah kelihatan comel macm ni.. Tapi tengah berfikir di mana ada jual gown macam ni.. nak beli online tak sempat.. dah nak balik kampung.. Jadi Fatihah mungkin akan beli gown yang seakan2 sama lah... itu pun kalau ada..


Ok ini gambar tambahan.. Fatihah suka sangat tengok gown ni masa search kat En.google tadi... Tapi tak mungkin Fatihah nak anak Fatihah pakai gown ni.. nak cari kat mana pun susah...

Ok.. Baju simple yang Mr.MY nak plak... Hmmmmm.. Rasanya tak payah lah tunjuk sini... hihihihi... Fatihah nak anak2 Fatihah nampak WOW.. tapi Mr.MY plak nak yang simple.. Aduhh... macam mana ya.. ??? Kena bincang balik ni..



2 comments:

sumpit on 21 Disember, 2010 09:32 berkata...

FUh kena pulak skrg time hujan2 ni... hehehehe
1 4lo u

| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

Myra Jay on 29 Disember, 2010 09:31 berkata...

Sangat cantik dan cute gaun2 tu.. :)

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez