14 Februari 2011

Suamiku Jumpa Ex-Girlfriend sebelum Valentine's?

Posted by Fatihah at 2/14/2011 11:27:00 PG
Sehari sebelum hari Valentine's My Husband Mr.MY... pergi jumpa ex-girlfriend dia...




Mereka jumpa di bus stop kat corner... her ex-girlfriend told My Husband supaya tinggalkan me & our children.. ( Huh sampai hatikan ) ... Then My Husband cakap baik2 kat ex dia tu supaya lupakan My Husband... Tapi ex dia ni still pujuk2 My Husband... & MyHusband still juga cakap yang dia tak akan tinggalkan me & our children...




Tapi ex - girlfriend, My Husband ni memang tak leh nak terima apa yang My Husband cakap... ( yerlah 6 tahun couple.. then datang Me rampas boypren dia masa tu... dan sekarang sudah sah jadi MY Husband.. hahahah jahat nya kamu.. jahat nya kamu.. )..... Then My Husband sudah hilang sabar dengan ex - girlfriend dia tu yang tak paham2 bahasa... My Husband terus tolak her ex-girlfriend.. dah her girlfriend terus terjatuh masuk dalam longkang.. dah terus MATI... My Husband lari dan terus di cari polissssssssss............ 

 Then I terasa badan I di goyang2 dengan kuat... Owhhhhh... rupa2nya semua nya hanya MIMPI ngeri My Husband.... Kesian MY Husband terus tak dapat tido lepas tuuuuuu... My Husband cakap yang dia akan jaga Me & our children....Dia tak akan tinggalkan kami... then My Husband terus peluk I kuat2 & cium our children yang masih nyenyak tido... Mmmmmmm....Apakah makna mimpi My Husband tu arrrrrrrr??? 


P/S: My Husband tido tak baca doa kot... hihihi...

6 comments:

nhaz hafek on 14 Februari, 2011 13:36 berkata...

fuhh seb bek juz mimpi...sy pon ikut cuak je td..mkne mimpi...tataw la ek..x arif..ape pown, smoge dirimu dan keluarga hidup bahagia, ape pon yg terjadi, itu adalah dugaan dr YG MAHA ESA :)

Ms sunsWeetz on 14 Februari, 2011 18:14 berkata...

pergh..ingat betul2x nsb bek mimpi..ELAK2X jauh2kan huhu

Nur Fatihah Chuan on 14 Februari, 2011 19:01 berkata...

nhaz hafek - Amin.. InsyaAllah Fatihah & keluarga akan kuat & sabar menghadapi dugaan dr YG MAHA ESA.. Tq

Nur Fatihah Chuan on 14 Februari, 2011 19:04 berkata...

Ma sunsWeetz - Amin..Minta di jauhkan perkara yang tak baik ni.. org cakap "selisih malaikat 44"

Rjuna on 14 Februari, 2011 23:11 berkata...

Aduh mimpi rupanya, spoil sungguh, tapi memmang betul ke ada ex-gf 6 tahun tu?

ke rekaan semata-mata

Fatihah on 15 Februari, 2011 15:54 berkata...

Rjuna - Hihihi.. yer memang betul.. kisah lama... lupa lupa ingat sudah :)...tak caya boleh tanya My Mustaffa..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez