22 Mac 2011

Watermark Blog.

Posted by Fatihah at 3/22/2011 09:03:00 PG
Assalamualaikum semua..


Lama dah tak update blog.. Bukan tak ada idea nak update tapi... kalau dah menghadap laptop ni idea yang mencurah2 nak update blog terus hilang.. sebelum buka laptop mesti banyak sangat benda nak di kongsikan bersama... dah buka idea tu entah kemana.. hihihi

 

Ok semalam Fatihah try buat satu watermark untuk blog Fatihah ni.. Fatihah ni kalau bab design mendesign memang failed.. tak pandai sangat pakai software yang ada.. Tapi Fatihah tetap juga nak try software yang ada.. Tak try kita tak tahu plak kemampuan kita kan...


Ok tak? simple kan... nak buat cantik sangat pun Fatihah tak pandai... hihihihi... 



Cuba teka apa maksud rama-rama kat dalam logo tu? Kalau jawapan betul nanti Fatihah bagi hadiah KeyChain nak????  Sapa cepat dia dapat.. hihihihi

Sekian!



Make Your Own Gifts Here

10 comments:

MamaChia on 22 Mac, 2011 15:57 berkata...

Salam akak nak teka bole..tu macam keluarga Fatihah tu..2 rama2 besar Fatihah dan hubby ...3 rama2 kecik, tu anak2> 2pompuan 1 lelaki.(Amyera/Mikail/Hanah)..kalau tak salahlah..korang terbang bebas bagai rama2 hehee..

NuR 'aQiLaH on 22 Mac, 2011 16:05 berkata...

tak pandai lukis, tp terer buat watermark.
lagi hebat lah! hehe

btw, ank dah 3? nmpak mcm ank dara lagi..huhu

Fatihah on 22 Mac, 2011 16:19 berkata...

Wa'alaikumsalam MamaChia- Hihihi betullah tu.. Ok emelkan alamat nanti k.

Fatihah on 22 Mac, 2011 16:21 berkata...

Nur - Aduh terer? naik pening lah juga buat watermark yang simple ni...

Hihihi.. TQ jangalah puji.. malu lah HAHAHAHAHA

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ on 23 Mac, 2011 16:24 berkata...

Huhu, naseb baek, Alhamdulillah... kuat iman husband sis :) btw sis sgt cntik ^^ mcm mix jek, ;)

AKU BENCI ROKOK!!!

i am S!L4H.. on 23 Mac, 2011 20:14 berkata...

cubaan yg bagus. hehe

nanti bole wt lagi. gne photoshop erh?

kakpah on 23 Mac, 2011 21:26 berkata...

salam fatihah. kalau macam tu pun fatihah kata simpel.. alamak ai.. kpah ni lagi la tak reti.

Fatihah on 24 Mac, 2011 07:41 berkata...

Cinta Bunga - Alhamdulillah lagi pun Daddy Fatihah & bapak suami Fatihah pun tak merokok jadi mungkin sebab tu suami tak terjebak nak merokok kot.MIX? taklah Fatihah "IBAN TULEN".. Banyak juga yang tanya soalan macam ni.

Fatihah on 24 Mac, 2011 07:44 berkata...

i am - Tq.. tak Fatihah guna "logomaker".. Kalau guna photoshop.. kompom tak siap lagi.. hihiii

Kak Pah- Wa'alaikumsalam, pandai sikit2 jer kak.. sekadar nak mencuba..

Fatihah on 25 Mac, 2011 22:53 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez