15 Februari 2010

Baby Crying Contest

Posted by Fatihah at 2/15/2010 06:27:00 PTG


Contest lagi... Hihihihi.. Asal ada contest memang nak Join... Saje je kan...
contest ni kita boleh join kat blog KAK PAH
Jom kita sama2 join contest ni ramai2.. hadiah pun menarik..
terutama Hadiah buku BACALAH AULAD..

Syarat peraduan:

1. Jadi follower Auladjannah
2. Copy gambar di atas, letakkan di sidebar dan terus dilinkkan ke N3 ini.
3. Letakkan link kakpah di blog anda.
4. Letak gambar anak anda, anak saudara anda, cucu anda, cucu saudara anda, kalau ada cicit pun boleh juga. Anak mestilah berumur 1 hari hingga 1 setengah tahun semasa gambar itu diambil.
DAN GAMBAR ANAK ITU MESTILAH GAMBAR SEDANG MENANGIS
(berita baik: Sekiranya anak anda sekarang berumur 3 tahun ke bawah, dan gambar menangis itu diambil semasa umurnya 1-1 1/2 tahun, anda boleh menyertai kontes ini. Syaratnya, letak gambarnya yang terkini sebagai gambar tambahan)
5. Letak nama dan umur anak semasa gambar itu diambil. Letak umur sekarang. Buat satu entry ringkas mengenai anak itu. Kalau nak buat panjang pun, terpulanglah. Tidak ada markah tambahan.
6. Tinggalkan jejak dan link anda di ruang komen.
7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kecutetan(oopps) anak dan kekreatifan gambar itu diambil.

Gambar yang saya pertaruhkan..


Muhamad Nacqris Mikail Mustaffa, 10 bulan
Tarikh Lahir: 19/4/2009

2 comments:

saSha a.K.a MumYalya on 15 Februari, 2010 20:20 berkata...

alahai comey dia menangis..i nak join contest ni la..ehehe..
gud luck dear :)

Fatihah on 16 Februari, 2010 06:31 berkata...

saSha a.K.a MumYalya - TQ.. kalau dah nama baby semua nyer comel2.. ketawa ke menangis ke memang comel.. Jomlah kita join contest ni sasha..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez