07 Februari 2010

Tag ABC

Posted by Fatihah at 2/07/2010 06:20:00 PG

Semasa jalan-jalan menziarahi blog kawan-kawan tadi Fatihah tertarik dengan blog umiesofie .. dimana umiesofie telah mencabar kawan2 dan follower dia untuk menjawab TAG A-Z..
Jadi Fatihah pun nak turut join cabaran TAG A-Z ni..
Jom baca apa yang Fatihah coretkan dan mencarut di bawah ni...

A
- Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. Semua..

B- Baru terbaca entry TAG dari umiesofie tadi..

C- Cabaran untuk kawan2 & follower umiesofie..

D- Dan Fatihah salah seorang follower umiesofie..

F- Fatihah terfikir sebelum menyertai TAG ni.. Adakan Fatihah
ikhlas nak menyertai TAG ni? atau sekadar nak Glamour..

G- Glamour ker kalau kita di TAG? atau join TAG? atau ..

H- Hanya ingin mememenuhi masa yang terluang? Fatihah ikhlas ok..

I- Ini sebenarnya boleh dikatakan sebagai satu permainan alam maya..

J- Jangan ketinggalan menyertai kalau anda di cabar membuat TAG...

K- Kalau tak.. tak bestlah..

L- Lagipun permainan TAG ni sekadar untuk hiburan dan

M- Menghiasi/memenuhi "BLOG" anda..hihihi

N- Namun kalau ada yang tak sudi join cabaran TAG ni tak apa...

O- Orang yang kita TAG pun blum tentu lagi sudi atau ikhlas di beri
cabaran TAG ni..

P- Pening juga kalau memikirkan kalau kita kena TAG ni..
yelah bukan senang nak jemput org menyertai cabaran TAG ni...
silap hari bulan orang cakap kita ni..

Q- Queen control.. yelah nak control Blog & entri org lain supaya menjawab TAG kita..

R- Rasa2nya ada yang terpaksa tak kalau kena TAG?
(fatihah ikhlas tau,langsung tak d paksa hihihi..)

S- Semua pertanyaan ini akan bermain d fikiran kita sebelum kita
membuat keputusan nak mencabar kawan2 atau Follower kita membuat TAG ni kan???

T- Tapi kita mesti fikir positif.. kalau orang yang kita jemput buat TAG
tu tak balas..anggap jer orang tu tak de masa & sibuk..

U- Untuk mememenuhi segala kehendak & pemintaan orang bukan
nyer senang dan mudah kan...??????? Silap2 hari bulan.. kita plak kena..

V- Volume dengan sound yang kurang menyenangkan.. dari pihak yang kena cabaran TAG ni..
Yelah nak menyemak Blog orang lain dengan entri TAG kita??

W- Walaupun begitu niat kita mencabar orang menjawab TAG kita ni just for Fun kan??
Langsung tak ada niat lain... macam Fatihah ni ikhlas tau..
(hahaha banyak kali dah aku menekankan yang aku ikhlas mengikuti cabaran ini)
..kalau tak percaya..

X- X-ray lah hatiku.. tengok betapa baik niat Fatihah nak jawab TAG ni..
langsung tak ada niat enter frame blog orang lain tau..

Y- Yang pasti niat Fatihah ikhlas nak berkawan dan mengeratkan lagi hubungan
silaturahim antara kita di alam maya walaupun kekadang tu rasa tak puas
plak kalau sekadar..

Z- Ziarah blog kawan2.. yelah nak gak ziarah rumah kawan2 & bejumpa di alam maya..
(untuk yang sudi)


Sapa2 yang terbaca entry ni.. Anggap Fatihah cabar korang semua buat TAG A-Z ni yer..
(Sila abaikan bagi sapa yang tak sudi)

6 comments:

Tanpa Nama berkata...

Test

Naimatul Hafizah Nor Rodin on 08 Februari, 2010 01:35 berkata...

wah, tihah sahut cabaran yer...
baru dapat komen ni. tq sudi luangkan masa bertag...hehe.

joegrimjow on 08 Februari, 2010 06:52 berkata...

serius puji dengan kerajinan jawab tag susah ni!

Fatihah on 09 Februari, 2010 11:30 berkata...

Naimatul Hafizah Nor Rodin - Saje jer nak luangkan masa sahut cabaran ni.. lagipun tak de idea nak buat entry apa.. tp best gak tag ni..

Fatihah on 09 Februari, 2010 11:35 berkata...

joegrimjow - Tq

L@n@ on 11 Februari, 2010 14:49 berkata...

wah rajinyerrr...

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez