05 Februari 2010

Pretty Zaza Baby Face Contest

Posted by Fatihah at 2/05/2010 12:54:00 PG


Ini Baru pertama kali Fatihah join online contest..
Itu pun dah last minit.. Tak tahu masih di terima atau tidak..
Tarikh tutup pun 12.00tengah malam 5 Febuari..
Sekarang pukul 1.01 pagi 5 Febuari..
Masih sempatlah kot...
Harap2lah... Hihihih

Contest ni dianjurkan oleh Pretty Zaza..
Syarat-syaratnya senang jer..
Bacalah kat bawah ni...


Apa yang perlu dibuat:


* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..
( HEHEH.. Tak MANJA pun TAKPE la, janji muka baby!! CAMNER posing pun, tetap nampak COMEL! )

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)


TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.

Untuk contest ni Fatihah nak letak gambar anak Fatihah yang n0 2.. Mikail..




Nama : Muhammad Nacqris Mikail bin Mustaffa
Umur: 9 bulan 16 hari
Jantina: Lelaki

"Mama wish you Good Luck sayangku."

10 comments:

KELLY910 on 05 Februari, 2010 09:21 berkata...

good luck untuk nazcqris...:)

Ummi HusnaDania on 05 Februari, 2010 11:59 berkata...

gud luck...

Eyta@hot mama on 05 Februari, 2010 14:54 berkata...

Good luck sayang..comelnye nacqris..

Naimatul Hafizah Nor Rodin on 05 Februari, 2010 17:04 berkata...

semoga berjaya yer...

Fatihah on 05 Februari, 2010 22:36 berkata...

KELLY910- TQ.. wish Daniesh good luck too..

Fatihah on 05 Februari, 2010 22:52 berkata...

Ummi HusnaDania - Tq.. semoga Khalisha berjaya..

Fatihah on 05 Februari, 2010 22:55 berkata...

Eyta@hot mama- Tq.. wish ADAM goog luck jugak..

Fatihah on 05 Februari, 2010 22:58 berkata...

Naimatul Hafizah Nor Rodin - Tq.. Semoga berjaya untuk HIJAZ jugak..

saSha a.K.a MumYalya on 06 Februari, 2010 00:18 berkata...

comey sangat..geram!
ehehe..gudluck ok :)

Fatihah on 06 Februari, 2010 11:57 berkata...

saSha a.K.a MumYalya- Tq sasha..

 

Cahaya Hidupku Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez